Nanovlákna na bázi hyaluronanu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o metodách výroby nanovláken, shrnuje a popisuje postupy příprav, poukazuje na jednotlivé výhody a nevýhody postupů a nastiňuje směr vývoje nanovláken. Na rešerši navazuje vlastní experimentální část, která popisuje konkrétní příklad nanovláknění.
This bachelor´s thesis deals with the most common methods of producing nanofibres, it presents an overview of these techniques and briefly desribes common models. It shows their advantages and disadvantages and tries to follow the develompent of nanofibres. This theoretical part is followed by an experimental one which describes concrete example of producing nanofibres.
Description
Citation
LINHARTOVÁ, B. Nanovlákna na bázi hyaluronanu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Spotřební chemie
Comittee
prof. Ing. Martina Klučáková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Boleslav Taraba, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Hana Dočekalová, CSc. (člen) doc. Ing. Václav Prchal, CSc. (člen) prof. Ing. Michal Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-24
Defence
Využití nanovlákna v kosmetice. Jaký je průměr nanovláken z hyaluronanu? Perspektiva využití nanovláken ve stavebnictví s ohledem na náklady výroby?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO