MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je architektonický a urbanistický návrh městského domu na nábřeží v Přerově. Městský dům je navržen jako čtyřpodlažní polyfunkční objekt. V 1. np se nachází restaurace a obchody, 2. až 4. np zaujímají byty, z nichž většina jsou byty malometrážní. 4. np je odszané, čímž vytváří střešní terasu s výhledem na řeku Bečvu a staré město na druhém břehu. Nosná konstrukce je tvořena monolitickým skeletem z železového betonu.
The subject of this bachelor´s thesis is the architectural and urban project of a townhouse, placed on the waterfront in Přerov. The townhouse is designed as a multifunctional house with 4 storeys. The 1st storey (groundfloor) contains a restaurant and 4 shops. The 2nd, 3rd and 4th storey contains apartments, most of them small-scale ones. The 4th storey is off-set and as such it creates a roof terrace, with a view of the Bečva river and the old town on the opposite bank. The townhouse is designed as a skeletal structure, made of reinforced concrete.
Description
Citation
KOLOUCHOVÁ, E. MĚSTSKÝ DŮM NA NÁBŘEŽÍ V PŘEROVĚ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Viktor Rudiš (předseda) Ing. arch. Eva Eichlerová (člen) doc. Ing. arch. Dagmar Glosová, CSc. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Maxmilian Wittmann, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-08-26
Defence
Studentka představila svou práci, vysvětlila rozdíl mezi původním a novým vypracovním, zodpověděla dotazy.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO