Optimalizace struktury kompozitních materiálů na bázi uhlíku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zaměřuje na optimalizaci kompozitních materiálů na bázi uhlíku. V teoretické částí projektu je seznámení s kompozitními materiály a materiály používanými k jejich výrobě. Dále se zabývá jejich vlastnostmi a možnými oblastmi použití. V závěru teoretické části práce je shrnutí možného použití těchto kompozitních materiálů. Praktická část práce porovnává vlastnosti jednotlivých tipů vytvořených kompozitú z hlediska vodivosti a rychlosti jejich koroze.
This work is focused on optimalisation of coposite materials for civil engineering. In the theoretical part of the project is introduction of the composite materials and materials which are used for their production. There are also concerned their properties and possible application areas. In conclusion of theoretical part this project is a summary of the possible use of composite materials. The practical part compares the characteristics of the different types of composites made in terms of conductivity and the rate of corrosion.
Description
Citation
KAZDA, T. Optimalizace struktury kompozitních materiálů na bázi uhlíku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) doc. Ing. Vítězslav Novák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Michal Macalík, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Jak byste charakterizoval svůj přínos v této práci? Daly by se Vámi měřené vzorky nějak charakterizovat, byť v rámci utajení Vám nebylo známo složení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO