Most Ethernet-IEEE802.15.4

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této práci se zabývám převodníkem, který má sloužit jak most mezi dvěma protokoly. Těmi protokoly je Ethernet a bezdrátový protokol IEEE 802.15.4. Bezdrátovou část této práce jsem ovšem nasimuloval pomocí sériové linky RS 232. Po Ehternetu je možné data posílat pomocí TCP, nebo protokolu UPD. Nejprve je ovšem potřeba převodník připojit do sítě a následně vytvořit paket. Na závěr je potřeba také řešit zobrazení přijatých a odeslaných dat po Ethernetu a po RS-232.
In this work we deal with the converter, to serve as a bridge between the two protocols. These protocols are Ethernet and wireless IEEE 802.15.4 protocol. Wireless part of this work, however, I simulated via serial RS 232nd After Ehternetu can send data via TCP or UPD protocol. First is the need for a converter to connect to the network and then create a packet. Finally, it is necessary to also address the views received and sent data via Ethernet and the RS-232.
Description
Citation
RŮŽIČKA, T. Most Ethernet-IEEE802.15.4 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Karel Hájek, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Ludvík Bejček, CSc. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen) prof. Ing. Luděk Žalud, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Komise se shodla na nutnosti dopracování původního zadání bakalářské práce. Na základě předložené práce a obhajoby bylo konstatováno, že student nenavrhl koncept požadovaného zařízení a tedy nesplnil zadání v požadovaném rozsahu.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO