Návrh informačního systému pro podporu chodu podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mé diplomové práci pojednávám o návrhu informačního systému, popřípadě návrhu změny současného informačního systému pro hotel v Radešíně. V práci se zabývám analýzou současného stavu informačního systému a také analýzou požadavků hotelu na fungování informačního systému. Zvolil jsem několik možných variant návrhu informačního systémů a z těchto variant jsem vybral tu nejvhodnější pro hotel v Radešíně na základě požadavků. Nakonec mé práce shrnu přínosy tohoto návrhu jak z hlediska funkcionálního tak ekonomického.
My diploma thesis is dealing with a designing of information system or just with redesigning of information system for hotel in Radešín. In my diploma thesis I focused on analysing of current information system and I also analysed hotel’s requirements for information system. I have chosen several different variants of designing information system and based on requirements I have picked up one which is most suitable for hotel Radešín by hotel’s requirements. At the end of my diploma thesis, I am going to summarize benefits of my draft from economical and functionalise point of view.
Description
Citation
TOMÁŠ, D. Návrh informačního systému pro podporu chodu podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO