Optimalizace skladování a dopravy v obchodní firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce pojednává o optimalizaci skladování a dopravy v obchodní firmě K-elektric s.r.o.. V úvodu této práce se zaměřuji na definici logistiky a cíle diplomové práce. První kapitola pojednává o základních procesech a pojmech v logistice. Druhá část diplomové práce je o teoretických východiscích, které by společnosti mohly ukazovat správnou cestu v řešení návrhu logistické koncepce. Ve třetí kapitole se zaměřuji na popis a analýzu společnosti a jejího podnikového prostředí. Čtvrtá kapitola shrnuje problémy nalezené při analýze současného stavu. Pátá kapitola je věnována návrhové části pro optimalizaci procesů. V závěru práce zabývám vyhodnocení návrhu. Čtenář této diplomové práce získá základní informace o této firmě, o procesech týkajících se skladování a dopravy a bude seznámen s případnou optimalizací těchto procesů.
This master thesis deals with optimization of storage and transportation processes in the business firm K-elektric, s.r.o.. In the beginning of the thesis I focused on defining logistics and goals of the thesis. The first chapter is about the main processes and conceptions. The second part describes teoretical solution which could show proper way of the solution of suggestion. The third chapter is about characterization and analysis of the firm and surroundings. The fourth chapter dafines problems. The fifth chapter is devoted to suggestion of the solution for optimization. The conclusion of the thesis deals with evaluation of the suggestion. The reader of this master project will gain the basic informations about the logistics in business activity and information about this firm, processes in the storage and transport and will be familiarized with optimization of these processes.
Description
Citation
ŠVEJDA, J. Optimalizace skladování a dopravy v obchodní firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jindřich Dušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (člen) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO