Návrh úpravy účtového rozvrhu pro účely finančního výkaznictví v příspěvkové organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku účetnictví příspěvkových organizací. Cílem bakalářské práce je návrh úpravy účtového rozvrhu příspěvkové organizace ABC, a to jak za účelem jeho zpřehlednění, tak rovněž s důrazem dodržení primárního požadavku na účetnictví, kterým je věrné a poctivé zobrazení ekonomické reality.
The Bachelor Thesis is focused on an issue of accounting of allowance organizations. The aim of the work is to propose a modification of chart of accounts in allowance organization ABC. This modification follows a purpose of greater clarity of chart of accounts, keeping the principle of true and fair view at the same time.
Description
Citation
HOLUBOVÁ, J. Návrh úpravy účtového rozvrhu pro účely finančního výkaznictví v příspěvkové organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Libor Benátský (člen) Ing. Milan Chytil (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO