Model elektronického obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této práci jsem vypracovala návrh modelu elektronického obchodu pro firmu Vinařství Štěpán Maňák. Zmiňuji zde budoucí možné nástrahy konkurence a jiné překážky při zavedení prodeje přes internet. Dále jsou v práci rozebrány veškeré potřebné kroky, které je důležité promyslet a udělat ještě před samotným naprogramováním obchodu. Firma se pak sama rozhodne, zda na stávající internetové stránky pouze naprogramuje elektronický obchod nebo zda zvolí druhou variantu, kterou upřednostňuji, a to kontaktovat mnou doporučenou společnost Tomáše Zimáčka, která bude s firmou ráda spolupracovat a vytvoří jí zcela nové, daleko přitažlivější stránky.
In this work I made up a model of an electronic shop for the firm Vinařství Štěpán Maňák. I mean future possible competiton wiles and other barriers over implementation of the e-shop. Further I take to parts all needed steps that re important to think out and do ahead himself programmed business. The firm then herself decide, whether only pre-set e-commece on current pages or choose the other variant, that I prefer. That is to contact me recommended company, that will like cooperate with the firm and creates her wholy new and more attractive pages.
Description
Citation
ZAVRTÁLKOVÁ, H. Model elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Němeček, DrSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen) Ing. Jaromír Marušinec, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2008-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO