Postup při výběru vhodného informačního systému pro výrobně-obchodní společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá postupem při výběru vhodného informačního systému pro výrobně-obchodní společnost. Nejprve je provedena analýza současného stavu, na kterou navazuje návrh na požadavky zcela nového informačního systému. Jsou stanoveny i požadavky na jeho dodavatele a na nové informační a komunikační technologie, které budou tento systém podporovat. Na konec je celý návrh zhodnocen a jsou stanoveny jeho předpokládané přínosy a náklady.
This thesis deals with selection of appropriate information system for manufactoring and trading company. Firstly analysis of current situation is conducted. This is followed by proposal of requirements completely new information system. There are also described requirements for suppliers and demands for new information and communication technology, which will support this system. Finally there is mentioned appraisal and specified its anticipated benefits and costs.
Description
Citation
KRAUSE, J. Postup při výběru vhodného informačního systému pro výrobně-obchodní společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jaromír Baštinec, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO