Efektivní detekce radarových signálů v FPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce pojednává o metodách detekce radarového signálu. Jsou zde rozebrány používané radarové signály a metody detekce. Vybrané základní metody jsou implementovány a nasimulovány v prostředí Matlab a reprezentovány výsledky dosažené simulacemi a jejich zhodnocení.
This project is about different methods in radar signal detection. It covers different types of used signals and detection in a radar system. Chosen basic methods are implemented and simulated in Matlab. The results of the simulation are presented and discussed.
Description
Citation
ČERNÝ, M. Efektivní detekce radarových signálů v FPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) doc. Ing. Roman Šotner, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Milan Sigmund, CSc. (člen) Ing. Jiří Dřínovský, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Masopust, CSc. (člen) doc. Ing. Ján Gamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-05
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. doc. Masopust: Kolik je průměrná hodnota šumu? Student se postupně dopracuje ke správné odpovědi. doc. Masopust: Jakou statistiku má zmíněný šumový generátor? Student specifikuje generátor. doc. Masopust: Jaký algoritmus používáte pro detekci obálky? Student odpovídá, že detektor obálky nepoužívá. doc. Gamec: Proč používáte obdelníkový impulz? Student odpovídá, že toto bylo vybráno na základě dohody s vedoucím.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO