Implementace časově-variantního konvolučního procesoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této práci je řešen návrh univerzálního časově-variantního konvolučního FIR procesoru. Návrh je připraven pro zpracování velmi dlouhých posloupností s potlačením procesního zpoždění. V práci jsou dále navrženy metody pro plynulý přechod mezi různými impulsovými odezvami. Algoritmus je nejdříve realizován v prostředí Matlab a následně jako VST zásuvný modul.
In this thesis there is a design of universal time-variant convolution FIR processor. Proposed algorithm is ready to process long signals with reduced process delay. Furthermore, there are proposed methods for smooth crossfade between different impulse responses. Algorithm is implemented in Matlab environment and later as a VST plugin.
Description
Citation
BRHEL, T. Implementace časově-variantního konvolučního procesoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (předseda) doc. Ing. MgA. Mgr. Dan Dlouhý, Ph.D. (místopředseda) PhDr. Martin Flašar, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) Doc.Ing.MgA. Ondřej Urban, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Při obhajobě uveďte matematickou definici Fourierovy transformace a definici konvoluce pro wspojité signály, dále definici diskrétní Fourierovy transformace a diskretní konvoluce a vysvětleterozdíl mezi definicemi. Pokud budete trvat na svém tvrzení, že rychlá konvoluce je přímo založena na rychlé Fourierově transformaci, zdůvodněte komisi svá tvrzení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO