Identifikace dostupnosti zařízení v technologických sítích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá monitoringem síťovích prvků technologických síti a systémů distribuční soustavy. Jsou zde uvedeny důvody, proč a jaké hodnoty chceme monitorovat. Následně jsou vybrány tři monitorovací systémy, u kterých jsou popsány jejich vlastnosti a funkce. Na základě jejich předností je vybrán jeden systém pro nasazení do testovacího prostředí. V praktické části je pak konfigurace vybraného systému a jeho následné nasazení do sítě.
This diploma thesis deals with the monitoring of network elements of technological networks and distribution systems. There are described reasons why and what kind of values we want to monitor. Three monitoring systems are then selected, described their properties and functions. Based on their merits, one system for deploying the test environment is selected. The practical part is the configuration of the selected system and its subsequent deployment to the network.
Description
Citation
VODEHNAL, S. Identifikace dostupnosti zařízení v technologických sítích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Martin Medvecký, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Martinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lukáš Malina, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mašek, Ph.D. (člen) Ing. Václav Uher, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Student odpověděl na otázky oponenta a zodpověděl i doplňující otázky od komise. Např:. Co je to severita, využití alarmů. Přínos diplomové práce ? atd..
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO