Nová scéna Besedního domu Vyškov - novotvar v historickém prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Hlavním cieľom bolo vytvoriť miesto ktoré obohatí kultúrny život v meste a bude v interiéri ale aj v exteriéri nenútene nadväzovať na Besedni dům. Cielom bolo tiež vytvoriť príjemné prostredie pešej zóny so zeleňou namiesto súčasneho parkoviska, a rozšíriť centrum mesta o dalšiu využitelnú plochu pre verejnosť.
The main goal was to create a place that will enrich the cultural life in the city and will inevitably link to the Besedni House both indoors and outdoors. The goal was also to create a pleasant environment for the pedestrian zone with greenery instead of the current parking lot, and to expand the city center to a more usable area for the public.
Description
Citation
KARABA, L. Nová scéna Besedního domu Vyškov - novotvar v historickém prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloslav Meixner, CSc. (člen) Ing. arch. Jan Obrtlík, Ph.D. (člen) Ing. arch. Zdeněk Pospíšil (člen) Ing. arch. Martin Šikula (člen) Ing. arch. Miloš Tabarka (člen)
Date of acceptance
2018-05-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO