Využití profesionálního softwaru HTRI při návrhu výměníku tepla

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce bylo seznámení se s komerčním programem HTRI, který je určen k návrhu a kontrole zařízení na výměnu tepla. S jeho pomocí pak byly navrženy a / nebo zkontrolovány celkem čtyři druhy výměníků tepla a vytvořen podrobný uživatelský manuál, který bude sloužit jako pomůcka pro budoucí výuku v rámci předmětu na ÚPEI Brno.
The main goal of this master‘s thesis was to keep a basic orientation in commercial software HTRI. This software serves to design and rating calculation of heat transfer equipment. There were calculated four main types of heat exchangers and created a detailed user manual as a helpful tool for future education purposes on the faculty of mechanical engineering and its institute of process and environmental engineering.
Description
Citation
ŠIMEČEK, T. Využití profesionálního softwaru HTRI při návrhu výměníku tepla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Procesní inženýrství
Comittee
Ing. Jan Pokorný, CSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Medek, CSc. (místopředseda) Ing. Miloslav Odstrčil, CSc. (člen) prof. Ing. Petr Stehlík, CSc., dr. h. c. (člen) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO