• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • čeština 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Login
View Item 
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2018
  • View Item
  •   Repository Home
  • Závěrečné práce
  • diplomové práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2018
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Návrh podnikatelského plánu pro založení čajovny

Business Plan Proposal for the Establishment of a Tea House

Thumbnail
View/Open
review_111966.html (8.011Kb)
final-thesis.pdf (1.358Mb)
Author
Jezberová, Pavla
Advisor
Šimberová, Iveta
Referee
Zich, Robert
Grade
B
Altmetrics
Metadata
Show full item record
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení čajovny. V teoretické části je vymezen podnik a podnikatelský plán, následně jsou provedeny analýzy vnitřního i vnějšího prostředí, ze kterých vychází návrh podnikatelského plánu včetně obchodního, marketingového, finančního a organizačního plánu a řízení rizik, které poslouží jako vodítko pro budoucí majitelku plánované nově otevřené čajovny ve městě Náchod.
 
The diploma thesis deals with business plan of opening a teahouse. Theoretical part defines terms connected with a business and business plan. This is followed by analyses of both internal and external factors of the business, based on which a draft of the business plan is presented, including business, marketing, financial and organizational plan and risk management. This should be a lead for the owner of the planned newly opened teahouse in Náchod.
 
Keywords
podnikatelský plán, podnik, SWOT analýza, PEST analýza, Porterův model pěti sil, obchodní plán, marketingový plán, organizační plán, finanční plán, čajovna, business plan, company, enterprise, SWOT analysis, PEST analysis, Porter´s five forces analysis, business plan, marketing plan, organisational plan, financial plan, teahouse
Language
čeština (Czech)
Study brunch
Řízení a ekonomika podniku
Composition of Committee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of defence
2018-06-07
Process of defence
Otázky vedoucího práce: - žádné Otázky oponenta práce: - zodpovězeno Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D.: Jaký je vliv protikuřáckého zákona na čajovnu, vyplývají z něj omezení? - zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D.: Jsou personální náklady reflektované v Cash-flow? - zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D.: Za jaký druh zboží na trhu považujete svoji službu? - zodpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
Persistent identifier
http://hdl.handle.net/11012/81266
Source
JEZBEROVÁ, P. Návrh podnikatelského plánu pro založení čajovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Collections
  • 2018 [384]
Citace PRO

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV
 

 

Browse

All of repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback | Theme by @mire NV