Spokojenost zákazníků s nabízenými službami a produkty vybrané společnosti a návrhy na zvýšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků s nabízenými službami a produkty kavárny a bistra Lakeview. Práce je rozdělena na tři hlavní části. V první z nich jsou popsány základní pojmy související s tématem. V následující analytické části práce bude řešena aktuální situace v podniku z pohledu zákazníků na základě posbíraných dat z dotazníkového šetření. V závěrečné fázi jsou předloženy návrhy a doporučení pro zvýšení spokojenosti návštěvníků kavárny v oblasti nabízených produktů a služeb.
This diploma thesis deals with the issue of customer's satisfaction with the offered services and products of Lakeview café. The thesis is divided into three main parts. The first one describes basic concepts related to the topic. The following analytical part of the thesis will deal with the current situation in the company from customer's point of view, based on the data collected from the questionnaire survey. In the third phase, suggestions and recommendations are presented to increase the satisfaction of visitors of the café in the area of the offered products and services.
Description
Citation
MATLAS, M. Spokojenost zákazníků s nabízenými službami a produkty vybrané společnosti a návrhy na zvýšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno doc. Meluzín: Neodkloní se kavárna díky letnímu grilování od svého záměru? Co vše obsahuje cena za grilování? zodpovězeno Ing. Vlček: Je kavárna otevřena o víkendu? Z vašeho pohledu by dané grilování mělo smysl? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO