Návrh na zlepšení marketingové komunikace společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem vedoucím ke zlepšení marketingové komunikace svatebního a společenského salonu Marion. V první části práce jsou popsána teoretická východiska. Následuje analytická část představující současnou situaci salonu s provedenými analýzami, které jsou shrnuty ve SWOT analýze. V poslední části jsou na jejím základě stanoveny návrhy zlepšující marketingovou komunikaci.
This diploma thesis deals with the proposal to improve the marketing communication of Marion's bridal and ball dresses salon. The first part describes the theoretical background. Next part is analytical, presenting the salon's current situation with the analyzes performed, which are summarized in the SWOT analysis. The last part provides suggestions for improving the salon´s marketing communication.
Description
Citation
ĎURÁNOVÁ, L. Návrh na zlepšení marketingové komunikace společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Luňáček - Co se týká sociálních faktorů, jak graf č. 1 přímo souvisí s tématem práce a jak s ním budete dál pracovat? Co se týká ekonomických faktorů, jak míra inflace, růst HDP a míra nezaměstnanosti souvisí s tou prací, kterou řešíte? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Peřina - Diverzita - není to další příležitost pro takový salon? Respekt k menšinám, přibývá i netradičních partnerských svazků. Není to také příležitost pro takový business? - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Jurová - Zabývala jste se v práci také otázkou, co poskytované služby stojí jako celek? Svatba v atraktivním místě může být opravdu velmi nákladná - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Konečná - Používáte fotografie od nevěst, které Vám poskytují. Jak máte vyřešenu ochranu osobních dat? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO