Marketingová strategie vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na zvýšení konkurenceschopnosti podniku Pizzerie U Kalichu pomocí vytvoření nové marketingové strategie. Celá práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část popisuje teoretické poznatky k této problematice. Druhá část je zaměřená na analýzu současné situace společnosti. Ze zjištěných skutečností a dat, je následně zpracovaná třetí část, která bude zaměřena na návrhy na zlepšení marketingové strategie, která by měla vést k získání nových zákazníků, zvýšení zisků a zvýšení konkurenceschopnosti společnosti na trhu.
This master thesis is focused on increasing the competitiveness of the company “Pizzerie U Kalichu” by creating new marketing strategy. The work is divided into three main parts. The first part describes the theoretical knowledge associated with this topic. Second part is focused on the analysis of the current situation in the company. From these facts and dates we found out is created the third part, which is focused on the suggestion for improvement a marketing strategy. These improvements should lead to gain new customers, increase a profit for the company and increase a competitiveness of the company on the market.
Description
Citation
ŠPERLÍK, M. Marketingová strategie vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
Otázky vedoucího práce: - zodpovězeno Otázky oponenta práce: - zodpovězeno Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D.: Jaký obsah propagace navrhujete na použití služby Instagram? - zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D.: Čím by se tato firma měla odlišovat od konkurence? V čem vidíte její konkurenční výhodu? – zodpovězeno Co konkrétně přinese finanční analýza firmě? V jakém časovém horizontu? – zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO