Projekt zavedení štíhlé výroby ve vybraném výrobním úseku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zameriava na zavádzanie štíhlej výroby do vybraného výrobného úseku v spoločnosti EKOM spol. s r.o.. V analytickej časti bude charakterizovaný výrobný podnik a popísaný súčasný stav výroby vo vybranom úseku. Praktická časť práce bude nadväzovať na východiská z teoretickej časti a bude obsahovať návrhy na zavedenie jednotlivých prvkov štíhlej výroby do riešeného výrobného úseku.
The diploma thesis focuses on the implementation of lean production into the selected production section of EKOM company. In the analytical part, the production company will be characterized and the current state of production in the selected section will be described. The practical part of the thesis will be based on the theoretical part and there will be proposals for implementation of lean production elements.
Description
Citation
GEMBICKÁ, M. Projekt zavedení štíhlé výroby ve vybraném výrobním úseku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Jurová - Co by byla základní vazba, aby tam to zboží bylo a byla využita kapacita, když to potřebujete v každém daném okamžiku? - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Jurová - Jak byste vyjádřila ten čas, jaká si myslíte, že by byla vazba mezi plánem výroby a druhy, které budou k dispozici v konsingenčním skladu? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kaňovská - Jak se k návrhům staví vedení firmy? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Peřina - Plánujete změnit systém práce ze statického na dynamický. Jaká je podstata rozdílu? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Peřina - Co byste musela udělat proto, aby do toho systému šel tým? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Luňáček - Na str. 29 uvádíte přesně technologický postup. To jste viděla přímo ve firmě nebo informaci někde získala? Když si to tady čtu, není tu vidět citace. Skutečně hřídel elektromotoru vyvrtávají otvor a zajišťují to šroubem? Nebo je to něco trochu jiného? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO