Marketingová strategie letecké údržbové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá sestavením marketingového plánu a strategie ve společnosti Job Air Technic a.s.. Teoretická část nastiňuje základní informace týkající se marketingu samotného, dále pak marketingové plánování a postupy. V další fázi této práce následuje charakteristika dané společnosti a vypracování marketingového plánu a strategie pro její reálné využití.
The object of this diploma thesis is the compilation of marketing plan and it´s strategy for the Job Air Technic a.s. company. The theoretical part presents the basic information about marketing and marketing planning. Next follows the characteristics of the company and elaboration of marketing plan and it´s strategy for a real use.
Description
Citation
ZÁVORKA, J. Marketingová strategie letecké údržbové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Letecký provoz
Comittee
doc. Ing. Slavomír Vosecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Benedikt Badánik, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Jonák, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Štrůbl, gen.mjr.(v.v.) (člen) Ing. Jiří Chlebek, Ph.D. (člen) Ing. Josef Rada (člen) Ing. Radomír Janík (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
1. Vysvětlete co si představujete pod pojemem vylepšení systému v analýze SWOT - analýzy příležitosti (lidské zdroje): Otázka zodpovězena 2. Nedostatek nářadí pro A320, proč je to problém: Otázka zodpovězena 3. Na str. 53 hovoříte o průzkumu, jednalo se o interní průzkum nebo jste jej dělal vy sám: Otázka zodpovězena 4. Počty zaměstananců v práci jsou pro stávající nebo na plánovaný provoz: Otázka zodpovězena 5. Byla práce konzultována se společností, předpokládáte uskutečnění: Otázka zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO