Developerský projekt výstavby bytového domu v Praze

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá developerským projektem v Praze s názvem Obytný soubor Zeleného Města a analýzou developerského trhu v Praze. V diplomové práci jsou popsány jednotlivé fáze developerského projektu, souhrnná SWOT analýza pro výstavbu, způsob financování projektu a plán řízení rizik. Analýza developerských projektů je zaměřena na vývoj nabídky, poptávky, vývoj cen nových bytů v závislosti na finanční dostupnosti a lokalitě, kde ceny bytů porovnávám s mým řešeným bytovým domem.
This diploma thesis deals with a development project in Prague the name Residential Complex of the Green Town and development market analysis in Prague. The diploma thesis describes individual phases of the development project, summary SWOT analysis for construction, method of project financing and risk management plan. The analysis of development projects is focused on the development of supply, demand, the development of new flats depending on the financial availability and location, where the prices of flats are compared with my resolved apartment building.
Description
Citation
KARÁSEK, R. Developerský projekt výstavby bytového domu v Praze [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Milada Komosná, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Developerský projekt výstavby bytového domu v Praze. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval přiměřeně. Na otázky komise odpověděl pohotově a s přehledem. Na doplňkové otázky od oponentky závěrečné práce odpověděl. Ing. Radka Kantová, položila otázku: Po stránce realizace pouze jedné části souboru bytových komplexu - objevila se v diplomové práce realizace například inženýrských sítí. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že diplomant svou závěrečnou práci obhájil. Obhajoba: D
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO