Hodnocení investičního záměru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na hodnocení investičního záměru výstavby nového bytového komplexu v Brně a následně zhodnocení výnosnosti projektu pro danou společnost. Na základě literární rešerše jsou zpracovány teoretické poznatky, které jsou východiskem pro zpracování investičního záměru. Za použití statistických metod a analýz je vyhodnocena efektivnost investičního projektu a jeho rizika. Závěrem jsou vyhodnocena získaná data, dle kterých lze říci, zda investiční záměr doporučit či nikoliv.
The diploma thesis focuses on the evaluation of the investment plan for the construction of a new residential complex in Brno and the subsequent evaluation of the profitability of the project for the company. On the basis of the literary research, theoretical knowledge is elaborated, which is the starting point for processing the investment plan. The effectiveness of the investment project and its risks are evaluated using statistical methods and analyzes. In conclusion, the obtained data are evaluated, according to which it is possible to say whether or not to recommend the investment plan.
Description
Citation
KROUTILOVÁ, V. Hodnocení investičního záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Vlček: Přemýšlela jste o změně vzhledem k bytové situaci v Brně? zodpovězeno Ing. Vlček: Uvažovala jste o tom, že by se část bytů prodala a část pronajala? Co si o této možné struktuře myslíte? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO