Podnikatelský záměr - založení prodejny a internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na návrh podnikatelského záměru na založení společnosti nabízející prodej biopotravin a veganských potravin. Diplomová práce je rozdělena na tři části. První část je teoretickým východiskem pro sestavení podnikatelského záměru. Druhá analytická část diplomové práce se zaměřuje na analýzu konkurenčního prostředí a trhu. Třetí část práce vychází z informací zpracovaných v teoretické a analytické části. Tato část se zabývá vytvořením konkrétního podnikatelského plánu.
My master thesis is focused on creating a business plan for a company that would sell bio and vegan food. The thesis is divided into three parts. The first part serves as a theoretical basis to build the business plan on. The second part is an analysis of competition in the field of interest. The third part uses information gathered in the preceding parts and describes the creation of the business plan itself.
Description
Citation
ŘEZNÍČKOVÁ, K. Podnikatelský záměr - založení prodejny a internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
prof. Koráb - Definujte pojem vegan. - odpovězeno. prof. Koráb - Jakým způsobem bude fungovat e-shop? - odpovězeno. Ing. Karpeta - Jakým způsobem spolu koresonduje délka plánu pro cizí zdroje a pro cash flow? - částečně odpovězeno. Ing. Karpeta - Majitel společnosti nebude dostávat za práci žádnou odměnu? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO