Hodnocení výkonnosti podniku prostřednictvím implementace Balanced Scorecard

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením výkonnosti vybrané společnosti pomocí moderních ukazatelů, konkrétně Balanced Scorecard. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části jsou vymezeny cíle, metody a postupy zpracování práce. Druhá část obsahuje teoretická východiska práce. V další části jsou uvedeny základní informace o vybrané společnosti a obsahuje strategickou analýzu a finanční analýzu. V závěrečné čtvrté části představím na základě výsledků analýz návrh implementace modelu BSC pro zvýšení výkonnosti v oblasti strategického řízení společnosti.
The thesis deals with the evaluation of the performance of the chosen company by using modern indicators, specifically Balanced Scorecard. The work is divided into four parts. The first part defines the objectives, methods and procedures of processing work. The second part contains a theoretical work. The next section provides basic information about selected company and includes a strategic analysis and financial analysis. In the final fourth part I introduce based on the results of analyzes the suggestion for the implementation of the BSC model to improve the performance in the area of strategic management of the company.
Description
Citation
JELEN, R. Hodnocení výkonnosti podniku prostřednictvím implementace Balanced Scorecard [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Rostislav Tesař (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Otázky vedoucího: nebyly položeny Otázky oponenta: zodpovězeno Další otázky: Ing. Juřica: Co je cílem Vašeho projektu? Zodpovězeno Ing. Tesař: Zmínil jste se, že exportujete do třetích zemí. Jak to obhospodaříte? Jakou analýzu uděláte, pokud byste se rozhodl exportovat do Nigérie? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO