Analýza vývoje způsobu ocenění rekreační chaty v okolí Buchlovic

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Práce se zabývá oceněním rekreační chaty dle předchozích oceňovacích předpisů a následně podle oceňovacího předpisu současného. V kapitolách se zabývá jednotlivými oceňovacími obdobími, popisem konkrétní rekreační chaty, oceněním pozemku, popisem lokality. Součástí práce jsou i služebnosti. Je provedeno ocenění rekreační chaty, a to prostřednictvím cvičných znaleckých posudků, vypracovaných pro druhé, třetí a současné oceňovací období. V příloze jsou k dispozici dokumenty týkající se právního a stavebního vývoje rekreační chaty.
The work deals with the valuation of a holiday cottage according to the previous valuation regulations and subsequently according to the present valuation regulation. In the chapters deal with individual valuation periods, description of a specific holiday cottage, valuation of the land, description of the locality. Easements are also part of the work. Valuation of a holiday cottage is done through practice expert’s reports drawn up for the second, third and present valuation periods. In the annex are available documents related to legal and construction developments of holiday cottage.
Description
Citation
HLADKÁ, A. Analýza vývoje způsobu ocenění rekreační chaty v okolí Buchlovic [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Analýza vývoje způsobu ocenění rekreační chaty v okolí Buchlovic. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO