Návrh audio zesilovače 2.1 ve třídě D

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Obsahem práce je nastudování principů jednotlivých typů nízkofrekvenčních zesilovačů. Jsou zde popsány principy funkce zesilovačů v různých třídách s ohledem na jejich zkreslení a účinnost. Zesilovač typu D je podrobně popsán blok po bloku. V práci jsou nevrženy bloky vlastního audio zesilovače ve třídě D. Je brán ohled na výběr součástek dle potřebných parametrů. Audio zesilovač je navrhován tak, aby se jeho výstupní výkon blížil k hodnotě 100 W na kanál.
The thesis deals with principles of individual types of low frequency amplifiers. There are described principles of amplifiers in different classes with respect to their distortion and efficiency. Type D amplifier is described in detail block by block. There are also designed blocks of audio amplifier in the class D. The selection of components according to the necessary parameters is considered. The audio amplifier is designed so that its output power is closer to 100 watts per channel.
Description
Citation
HOLÍNSKÝ, J. Návrh audio zesilovače 2.1 ve třídě D [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (předseda) Ing. Jitka Brüstlová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO