Detekce sváru na polotovaru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
HVIZDÁK, Lukáš. Detekce svaru na polotvaru. Semestrální práce. Cílem semestrální práce je návrh řešení a výběr komponentů pro detekci svaru na polotovaru za účelem zvýšení spolehlivosti a přesnosti detekce než současný systém využívající tři bodové senzory intenzity odraženého světla. Jsou zde uvedeny komponenty pro systém detekce svaru. Dále je zde návrh testovacího pracoviště a návrh metodiky detekce svaru. V závěru jsou diskutované výsledky práce.
HVIZDÁK, Lukáš. Tube welding detection. Semester thesis. The aim of the Semester thesis is to design and select components for welding detection on the tube to increase reliability and accuracy of detection than the current three-point light intensity system. There are components for the weld detection system. There is also a proposal for a test site and a proposal for welding detection methodology. In the conclusion are discussed results of the thesis.
Description
Citation
HVIZDÁK, L. Detekce sváru na polotovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Jiří Fialka, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen) Ing. Libor Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Student obhájil bakalářskou prácí.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO