Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením návrhu podnikatelského plánu pro výstavbu čistírny odpadních vod v obci. Tato práce se skládá ze tří částí. V teoretických východiscích je definována struktura podnikatelského plánu a definice jednotlivých analýz. Analytická část obsahuje komplexní analýzu současného stavu obce. V poslední návrhové části je vypracování podnikatelského plánu pro výstavbu čistírny odpadních vod v obci.
The diploma thesis deals with the creation of a business plan for the construction of a sewage disposal plant in the village. This work consists of three parts. The theoretical basis defines a structure of the business plan and a definition of individual analyzes. The analytical part contains a comprehensive analysis of the current state of the municipality. The last part focuses on an elaboration of the business plan for the construction of the sewage treatment plant in the village.
Description
Citation
ŠTEIDLOVÁ, L. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Tohle je skutečně podnikatelský záměr? - zodpovězeno částečně prof. Dohnal - Vy jste z té obce? Jak to tam máte s kanalizací? - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Dohnal - Kolik z projektu stojí čističky a kolik kanalizace? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský - Zvažovala jste harmonogram realizace? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Za jakých podmínek může obec zadávat zakázku, veřejný projekt? Jsou tam specifika z hlediska Zákona o veřejných zakázkách? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Najdu tady nějakou úvahu na téma náklady, provoz, dlouhodobý provoz té čističky? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Kolik bude stát ročně provoz čističky? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO