Podnikatelský plán pro rozvoj malé společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského plánu pro rozvoj malého podniku, který se zabývá především výrobou karbon-kompozitových válců a hřídelí. Cílem této práce je nalézt řešení, resp. vytvořit koncepci, jak společnost nastartovat a přivést k zisku. Za tímto účelem práce vyuţívá nástrojů externí a interní strategické analýzy, které spolu s rozhovory s potenciálními zákazníky autorovi umoţnily sestrojit pravděpodobný finanční plán a z něj plynoucí závěry.
This diploma thesis describes the creation of a business plan for a small company which deals mainly with the production of carbon-composite cylinders and shafts. The aim of the thesis is to find a conceptual solution how to ensure profitability of the company. The thesis describes methods of internal and strategic analysis and together with interviews with potential clients builds a probable financial plan and based on it offers conclusions.
Description
Citation
KOŠUT, M. Podnikatelský plán pro rozvoj malé společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno doc. Meluzín: Co to je Autoklaf? Proč jste zvolil lineární odpisy? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO