Štíhlý projektový management

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma štíhlého projektového managementu. Je rozdělena do čtyř hlavních částí. První je věnována obecným zásadám projektového managementu. Druhá se zabývá výčtem a stručným popisem jednotlivých ztrátových činností v tomto oboru a závěrečné dvě části kloubí praktické znalosti projektových manažerů s poznatky z odborné literatury. V závěru celé práce je sestaven vlastní formulář, na jehož základě je provedena analýza projekční činnosti ve společnosti, která se touto činností zabývá. Následně je navržen proces zlepšení efektivity celého procesu.
The bachelor thesis deals with the topic of lean project management. It is divided into four main parts. The opening one deals with general principles of project management. The second part includes a list of and a brief description of individual losses within the field. The remaining parts join managers’ practical knowledge with information from reference books. The conclusion contains a custom form which is a basis for an analysis of project work in a company that carries it out. An improvement suggestion follows.
Description
Citation
VRBA, V. Štíhlý projektový management [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Pavel Bach, CSc. (místopředseda) Ing. Aleš Polzer, Ph.D. (člen) Ing. Martin Slaný, Ph.D. (člen) Ing. Petr Navrátil (člen) Ing. Karel Neužil (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: 1. Vyjádřete se k způsobu práce Multi-Office Execution. 2. Co vyjadřuje tzv. Trojimperativ projektu (Magic triangle) a jaký může mít dopad na "lean" management? V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. V čem pomohl Váš formulář? 2. Jak v daném projektu je měřena složka trojimperativu - Kvalita? 3. Jaký je přínos od projektu pro ivestora? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO