Zařízení pro injektáž dvousložkových stavebních hmot

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je návrh zařízení pro injektáž dvousložkových stavebních hmot, které je možné používat při výškových pracích. Zařízení je navrženo jako přenosné s pohonem akumulátorovou vrtačkou. Úvodní část je věnována shrnutí současných produktů na trhu, následně jsou stanoveny parametry navrhovaného zařízení a jeho konstrukční návrh.
The aim of this bachelor‘s thesis is design of a device for grouting of two-component building materials, which can be used for height work. The device is design as portable and powered by cordless drill. The first part contains a summary of current devices which are available. The second part is focused on description of parameters and final design of the device.
Description
Citation
ZINDULKA, M. Zařízení pro injektáž dvousložkových stavebních hmot [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Milan Klapka, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Koutecký, Ph.D. (člen) Ing. Radovan Galas, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Roupec, Ph.D. (člen) Ing. Aneta Zatočilová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Otázka oponent 1: Které parametry se kontrolují při volbě materiálu ozubeného kola? - odpověděl Otázka oponent 2: Které materiálové vlastnosti byly nejvíce zohledněny při volbě materiálu pro výrobu zásobníků? - odpověděl Otázka Roupec Jakým způsobem dochází ke směšování složek? - odpověděl Otázka Roupec Proč se pro pohon používá vrtačka? Jak by se dal upravit držák vrtačky a jeho utahování/polohování? - odpověděl Otázka Koutecký Jak prakticky funguje používání zařízení v průběhu nanášení směsi? Na jak velký objem hmoty je zařízení určeno? Jak dlouho trvá injektáž? - odpověděl
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO