Dálková pásová doprava

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem bakalářské práce je kritická rešerše zařízení obdobných pásovému dopravníku. Práce obsahuje úvod do problematiky definicí logistiky a přepravovaných materiálů. Další kapitola se soustředí na ostatní možnosti dopravy a manipulace s materiálem. Následně se zabývá konkrétně pásovými dopravníky. Dále se zabývá funkčním výpočtem dle zadání bakalářské práce a pevnostní kontrolou. Předposlední kapitolou je návrh a zdůvodnění použitých komponent dle výsledků funkčního výpočtu pro tento typ pásového dopravníku.
The aim of the bachelor thesis is critical research of equipment similar to belt conveyors. The work contains an introduction to the definition of logistics and transportation of materials. The next chapter focuses on other transport and material handling options. Next deal specifically with belt conveyors. Further it deals with the functional calculation according to the assignment of the bachelor thesis and the strength check. The penultimate chapter is the proposal and justification of the used components according to the results of the functional calculation for this type of conveyor belt.
Description
Citation
KULICH, S. Dálková pásová doprava [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (místopředseda) Ing. Antonín Šťastný, Ph.D. (člen) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Kubín, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student svoji bakalářskou práci neobhájil. Zásadním způsobem nebylo dodrženo zadání BP, v odevzdané práci je řada hrubých nedostatků a práce nedosahuje potřebné úrovně pro její obhájení. V obhajobě student neobhájil výtky, které měla komise SZZ i oponent a vedoucí práce.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO