Návrh řešení reportingu pro vybranou společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem řešení reportingu ve společnosti nad vybraným informačním systémem. V teoretické části je popsán současný stav a vymezena základní terminologie, jsou objasněna teoretická východiska a jak lze chápat pojmy jako business intelligence, reporting nebo informační systém. Další část se zabývá samotným návrhem řešení. V závěru je provedeno stručné zhodnocení řešení a doporučení pro společnost.
This master’s thesis deals with designing of the reporting solution for the selected company. In the theoretical part its describing the present state of the topic, defines the basic terminology, clarifes theoretical background and explain how to understand to a concept of business intelligencem reporting or information systém. Next part describes the design of the solution. This thesis then concludes with brief evalution of the solution and recommendation for the company.
Description
Citation
VLADÍK, O. Návrh řešení reportingu pro vybranou společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Tereza Šustrová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Otázky oponenta DP - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Tesař - Ve které divizi se budou výsledky práce aplikovat? Co tam budete nahrávat? - odpovězeno doc. Doskočil - Jaké jsou závěry z analýzy současného stavu reportingu v analyzované firmě? - odpovězeno doc. Doskočil - Proč jste se rozhodl implementovat Lewinův model řízené změny? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO