Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení dodavatelů firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá návrhom fuzzy modelov na podporu rozhodovania pre výber najvhodnejších dodávateľov pre firmu PSL, a.s. Popisuje metódy a postupy tvorby modelov v prostredí MS Excel a MATLAB. Cieľom je vytvoriť rozhodovací systém, ktorý bude ohodnocovať dodávateľov za účelom zefektívnenia voľby najvhodnejšieho dodávateľa na základe požiadaviek zvolenej firmy.
This diploma thesis deals with the design of fuzzy models to support decision making for selecting the most suitable suppliers for PSL, a.s. Describes methods and procedures for modeling in MS Excel and MATLAB. The goal is to create a decision-making system that will evaluate suppliers to optimize the choice of the most suitable supplier based on the requirements of the selected company.
Description
Citation
ŠEVČÍK, A. Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení dodavatelů firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Tereza Šustrová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Otázky oponenta DP - zodpovězeno v plném rozsahu prof. Dostál - Konzultovali jste výsledky v společnosti, jestli se to shoduje se skutečností? - odpovězeno Ing. Tesař - Součástí jaké metody je hodnocení sily dodavatelů? - odpovězeno Ing. Šustrová - V rámci DP jste zpracovával práci v Excelu i Matlabu. Z jakého důvodu jste se rozhodoval pro tyto dva modely? - odpovězeno Ing. Šustrová - Jaké výsledky jste měl z tohoto porovnání? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO