Analýza obchodního potenciálu zákazníků na základě business intelligence a statistiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cieľom tejto diplomovej práce bolo zhrnúť existujúce poznatky o Business Intelligence a poukázať na prínosy, ktoré prináša využívanie aplikácií v spoločnosti. Táto práca preto obsahuje teoretické východiská a praktické poznatky o Business Intelligence, použité technológie a prístupy, ale aj návrh k jej zlepšeniu doplnené o komentáre s odôvodnením. Ďalej je zmapovaný praktický príklad s využitím BI nástrojov.
The aim of this diploma thesis is to summarize existing facts about Business Intelligence and to point out the benefits of using those applications in the company. This thesis therefore contains both theoretical and practical findings regarding Business Intelligence, used technologies and attitudes, and also areas for improvement with suggested solutions. Moreover, there is mapped a practical example with implementation of BI tools.
Description
Citation
ŠÍPEKOVÁ, A. Analýza obchodního potenciálu zákazníků na základě business intelligence a statistiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ondrák - V ekonomickém zhodnocení je položka na konzultace, návrh, testování atd. položka jednorázová? - odpovězeno Ing. Luhan - Proč jste zvolila Power BI? - odpovězeno Mgr. Novotná - Co vše jste v práci využila z oblasti statistiky? - odpovězeno prof. Mezník - Jak na str. 72 souvisí pojem rozptylu s rozptylem statistickým? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO