Výzkum a vývoj amalgámové mikroelektrody na čipu pro detekci biomakromolekul

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto práca sa zaoberá použitím amalgámových elektród v elektrochémii, najmä pre diagnostiku biomakromolekul a DNA. V praktickej časti bude navrhnutá vhodná metóda amalgamácie, aplikovaná na 64-elektrodový systém čipu. Na amalgámovej elektróde bude postupne testovaných niekoľko látok, vzorky budú spracované a vyhodnotené.
The aim of this thesis is utilising of amalgam electrodes in electrochemistry, especially for diagnostics of biomakromolecules and DNA. There will be designed a suitable method of amalgamation, applicated on 64-electrodes chip system in the practical part. Several substances will be tested on amalgam electrodes and then the results will be processed and evaluated.
Description
Citation
TKÁČOVÁ, T. Výzkum a vývoj amalgámové mikroelektrody na čipu pro detekci biomakromolekul [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Černý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marina Ronzhina, Ph.D. (člen) Ing. Oto Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Vratislav Čmiel, Ph.D. (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Studentka obhájila bakalářskou práci s výhradami a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO