Informační systém pro podporu návrhu kamerových systémů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a implementací informačního systému pro firmu Patrokolos s.r.o., zabývající se bezdrátovými spoji pro kamerové a zabezpečovací systémy. Informační systém umožňuje jeho uživatelům evidovat údaje o zákaznících, vložených do systému a přiřazovat jim nové zakázky, které si mohou samy navrhnout za pomoci integrovaného grafického rozhraní. Dále umožňuje pracovat s informacemi o vyrobených jednotkách. Na základě navrhnuté topologie zakázky umožní implementovaný systém sestavení konfiguračních skriptů pro OS Mikrotik, které pak do jednotky nahraje. Informační systém je implementován v jazyce PHP 5 ve spolupráci s databázovým systémem MySQL 5.1.
This thesis describes the design and implementation of information system for company Patrokolos s.r.o., dealing with wireless links for CCTV and security systems. Information system enables its users to record data about custommers, entered into the system and assign them a new contract, they may suggest using an integrated graphical interface. It allows to work with information of produced units. Based on the topology of the proposed contract enabled the implemented system to build configuration skript for Mikrotik OS, which then loaded into the unit. The information system is implemented in PHP 5 in cooperation with the MySQL database system 5.1.
Description
Citation
HRONEK, P. Informační systém pro podporu návrhu kamerových systémů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
prof. Ing. Stanislav Ďaďo, DrSc. (předseda) prof. Ing. František Šolc, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Marie Havlíková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-08
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO