2018

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 5 of 401
  • Item
    Studie průběhu zakázky vybraným podnikem
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Kosmák, Tomáš; Jurová, Marie; Tesař, Rostislav
    Hlavní téma této bakalářské práce je zpracování návrhu průběhu zakázky podnikem k maximální spokojenosti se zaměřením na dodací termíny, jakost a náklady. Konkrétně v podniku COBAP s.r.o., který se zabývá elektroinstalacemi. V této práci se podrobně zaměřuji průběh zakázky. Na základě analýzy současného stavu jsem vytvořil vlastní návrh řešení, který se týká zejména snížením času průběhu zakázky a tím i snížení nákladů.
  • Item
    Návrh dílčí části informačního systému
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Nguyen, Minh Duc; Neuwirth, Bernard; Dydowicz, Petr
    Bakalářská práce se zaměřuje na návrh dílčí části informačního systému konkrétní firmy. Návrh vychází z analýzy současného stavu, cílem je zjednodušit práci s evidencí záznamů firmy. Obsahuje výběr softwaru, datový model, integritní omezení a ekonomické zhodnocení včetně přínosu.
  • Item
    Komunikační mix podniku
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Bedáň, Martin; Milichovský, František; Mráček, Pavel
    Bakalářská práce se zabývá komunikačním mixem společnosti Kubíček Amis s.r.o. Analyzuje komunikační nástroje, které jsou současně využívány ke komunikaci a propagaci firmy. Přínosem této bakalářské práce by mělo být zefektivnění marketingové komunikace společnosti
  • Item
    Průběh zakázky ve vybraném podniku
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Sayfutdinova, Tatiana; Milichovský, František; Šťastný, Mojmír
    Tato bakalářská práce je zpracovaná ve výrobní společnosti TAJMAC-ZPS a.s., která se zabývá výrobou obráběcích stojů a vstřikolisů. Je zaměřena na optimalizaci průběhu zakázky podnikem, od přijetí objednávky až po expedici hotových výrobků k zákazníkovi. Na základě získaných informací se pokusím navrhnout zlepšení současného stavu, které povedou ke zdokonalení výrobního systému podniku.
  • Item
    Průběh zakázky ve zvoleném podniku
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Čeliňáková, Markéta; Milichovský, František; Feilhauer, Pavel
    Bakalářská práce se zabývá studií průběhu zakázky ve vybraném podniku. Konkrétně se jedná o podnik MSV Metal Studénka, a. s., který se primárně zaměřuje na výrobu výkovků a komponent pro kolejová vozidla. Bakalářská práce je rozdělena na tři části, přičemž se v první části zaměřím na teoretická východiska, druhá část pokračuje představením firmy a analýzou průběhu zakázky od zákaznické poptávky až po expedici. Ve třetí, návrhové části, navrhnu opatření, která by mohla vést ke zlepšení průběhu zakázky v daném podniku.