Návrh řešení vnitřní mechanické konstrukce pro robota s měkkým povrchem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Práce pojednává o konstrukci robota s měkkým povrchem, který dokáže měnit objem a plavat pod vodou. Cílem práce je návrh mechanické konstrukce, která tuto změnu objemu umožňuje.
This thesis deals with construction of soft bodied robot which is able to change its volume and to float in water. The aim of this work is to design a mechanical construction providing modification of its volume.
Description
Citation
GAMBA, J. Návrh řešení vnitřní mechanické konstrukce pro robota s měkkým povrchem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
Ing. Lubomír Junek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jana Horníková, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jiří Burša, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Návrat, Ph.D. (člen) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladimír Fuis, Ph.D. (člen) Ing. Lubomír Houfek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Posluchač představil běhen asi 11 minut svou bakalářskou práci. Dále odpověděl na všechny otázky oponenta a dalších členů komise: Z jakých materiálů je navržena konstrukce robotu? Byl pevnostně kontrolován plášť robotu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO