Zhodnocení finanční situace Ferona Slovakia, a.s. a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto bakalárska práca je zameraná na hodnotenie finančnej situácie v žilinskom podniku FERONA Slovakia, a.s. od roku 2011 do roku 2016. Hodnotenie podniku je založené na finančnej analýze vychádzajúcej zo zdrojov poskytnutých samotnou firmou. Práca je rozdelená na 3 hlavné časti. V prvej časti je spracovaná teoretická časť k danej problematike. Druhá časť sa skladá z obecnej charakteristiky podniku a uskutočnenej finančnej analýzy. V poslednej časti sú na základe výsledkov navrhnuté možné opatrenia ku zlepšeniu finančnej situácie v podniku.
This bachelor thesis is focuses on assessing the financial situation of the company FERONA Slovakia a.s. in Zilina for the period between 2011 and 2016. The thesis is divided into three parts. In the first part the theoretical background to the financial analysis is reviewed. The second part consists of the general characteristics of the company and selected tools of financial analysis are applied. Proposals how to improve the financial situation of the company are placed in the last part of the thesis.
Description
Citation
ŠTEFÁK, M. Zhodnocení finanční situace Ferona Slovakia, a.s. a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
otázky oponenta - odpovězeno doc. Bartoš - Nedošlo ke zmapování okolí podniku. V prezentaci jste mluvil o vývoji ceny oceli. Proč to v práci není uvedeno? - odpovězeno doc. Bartoš - Proč v bakalářské práci není uvedena analýza okolí, konkurence? - odpovězeno Ing. Milichovský - Mají dodavatelé zahrnutou v nákladech zakázky položku ceny prázdného kamionu? Přemýšlel jste o vytížení kamionu i na zpětných cestách? Došlo by ke snížení nákladů firmy? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO