Podnikatelský plán - Reorganizace stávajícího podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je podrobné sestavení podnikatelského plánu na reorganizaci stávající restaurace se zaměřením na sportovní přenosy v Brně. Jedná se o společnost, kterou každodenně navštíví mnoho zákazníků a hlavním účelem této práce bude zlepšit a zefektivnit jí poskytované služby. V první části vychází podnikatelský plán ze zpracovaných teoretických poznatků, další část je věnována vypracovaným analýzám a průzkumu vnitřního a vnějšího prostředí. Cílem práce je zjistit a posoudit, zda je plán na reorganizaci stávajícího podniku správně zpracovaný a závěrem vyhodnotit, zda je reálný.
The subject of this bachelor thesis is the composition of the detailed business plan for the reorganization of an existing restaurant in Brno, which is focusing os sport broadcasts. It is a company, where many customers go every day. The main purpose of the bussiness plan will be to improve and increase the efficiency of services. In the first part the business plan is based on the compiled theoretical knowledge. The second part is focused on the analysis and the research of internal and extrernal environment. The aim of the thesis is to find out whether the business plan for the reorganization of an existining company is prepared properly and to evaluate i fis realistic.
Description
Citation
CHMELAŘ, R. Podnikatelský plán - Reorganizace stávajícího podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
otázka oponenta: zodpovězeno doc. Meluzín: Jaký je limit pro uzavření dohody o provedení práce? zodpovězeno doc. Meluzín: Proč jste zvolil dohodu o provedení práce? V čem je DPP výhodná pro zaměstnavatele? Jaká je výše odvodů pro zaměstnavatele? V čem je to výhodné pro zaměstnance? zodpovězeno Ing. Mihalisko: Proč budete realizovat investici do zahrádky? zodpovězeno doc. Chlebovský: Z jaké dílčí analýzy vám plyne silná stránka nízká konkurence v poskytnutí služby promítání sportovního přenosu? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO