Design kancelářské sešívačky dle identity značky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem této bakalářská práce je design kancelářské sešívačky dle identity značky. Cílem práce je analýza značky a navrhování odpovídající sešívačky, která respektuje vizuální vzhled vybrané značky a splňuje ergonomické, estetické a technické požadavky.
The topic of this bachelor’s thesis is the design of an office stapler based on brand identity. The aim of this paper is the analysis of a brand and designing a corresponding stapler that respects the visual appearance of a chosen brand while fulfilling the ergonomic, aesthetic and technical requirements.
Description
Citation
KONCZ, K. Design kancelářské sešívačky dle identity značky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. Ing. arch. Jan Rajlich (předseda) akad. soch. Tamara Buganská (místopředseda) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (člen) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Ing. arch. Vladimír Haltof, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a zodpověděla níže uvedené dotazy: Doc.Rajlich: 1.) Proč je rameno sešívačky subtilní a malé v závislosti na to, kollik listů dokáže daný typ sešívačky sešít, jak jste tento parametr ověřovala? - Zodpovězeno Doc. Vrbka: 1.) Jak je řešený vratný mechanismus pružiny, jaký typ je to pružiny a kde je umístěn? - Zodpovězeno 2.) Je model a jeho části ve správném měřítku? - Zodpovězeno Ing. Haltof: 1.) Jak je umístěno Logo společnosti, je nad plastovou krytkou nebo pod ní a proč? - Zodpovězeno Doc. Křenek: 1.) Proč jste zvolila materiál v podobě průhledného plastu na exponované místo? - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO