Návrh komunikačního mixu ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh komunikačního mixu pro mnou vybraný podnik NOVAline, s. r. o., který provozuje kamennou prodejnu i e-shop, a který se hlavně zaměřuje na prodej dekorací a nábytku. Obsahuje podrobnou analýza současného stavu, stanovení možných nedostatků a sestavení návrhu nového komunikačního mixu. Nový komunikační mix by měl vylepšit postavení na trhu a přilákat nové zákazníky. Teoretická část je zaměřená na základní pojmy marketingového prostředí, marketingového mixu a komunikace.
The subject and scope of my thesis is proposal of a communication mix for the shop and e-shop, which mainly operates is the current state analysis of a company in order to discover its core problems, which could be remedied by otimizing the current or drawing up a new marketing communication mix. The theoretical part of the thesis deals with basic marketing terminology.
Description
Citation
MATOUŠKOVÁ, P. Návrh komunikačního mixu ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
Proč byla zvolena částka na propagaci ve výši 30 tis. CZK? Zodpovězeno Který z návrhů je klíčový a proč? Zodpovězeno Jsou pro firmu akceptovatelné a bude je prakticky využívat? Zodpovězeno Prof. Kocmanová – Jak bylo zpracováno a následně využito dotazníkové šetření? Zodpovězeno Na jakou skupinu je zaměřený sortiment bytového textilu? Zodpovězeno RNDr. Chvátalová – V rámci věrnostní karty, není sleva 150 CZK vysoká? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO