Hodnocení finanční situace podniku Likos a. s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá teoretickým objasněním finanční analýzy, způsoby výpočtů a praktickou aplikací finanční analýzy na konkrétní firmu. Zhodnotit situaci podniku na základě finanční analýzy a návrhy na zlepšení.
The bachelor thesis deal with theory of financial analysis,methods of calculation and practical application of financial analysis on the company. Valorize situation of the company based on financial analysis and suggestions for improvement.
Description
Citation
VAŠINA, M. Hodnocení finanční situace podniku Likos a. s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-15
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno další otázky: doc. Žižlavský - Porovnával jste společnost s konkurencí, v čem to spočívalo, když společnost byla "slabší"? Soustředil jste se na sledování pohledávek, přitom firmě se v tomto ohledu daří, proč tedy přistoupit k faktoringu? Proč jste nezpracoval data i za rok 2016? Vaším návrhem bylo snížení pohledávek, přitom spolehlivým odběratelům byla navrženo prodloužení doby splatnosti, to si protiřečí? Jak rozlišujete spolehlivého a nespolehlivého odběratele? A co preventivní opatření, zvážil jste? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO