Návrh změn marketingového mixu rodinného hotelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o marketingovém mixu rodinného hotelu ve Špindlerově Mlýně. V teoretické části budou objasněny pojmy marketing, marketingový mix a jeho dílčí nástroje, dále marketing služeb, marketing v hotelnictví a analýza konkurence. V praktické části je popsán hotel Sněžka, dále jsou provedeny analýzy marketingového makroprostředí a mikroprostředí a analýza základního marketingového mixu. Na základě těchto analýz bude zformována souhrnná analýza pomocí přístupu SWOT, na jejíž podstatě jsou na závěr vytvořeny vhodné návrhy na zlepšení.
This bachelor thesis is about marketing mix of a family hotel in Špindlerův Mlýn. Theoretical part contains explanation of marketing. marketing mix and his partial tools, marketing of services and marketing in the hotel industry. Practical part contains description of hotel Sněžka. There will be analysis of marketing makro and marketing mikro and marketing mix. Based on former analyzes will be created summary analysis using conception of SWOT analysis. Based on summary analysis will be devised suitable improvement proposal.
Description
Citation
PAJKRTOVÁ, J. Návrh změn marketingového mixu rodinného hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázka vedoucího - odpovězeno otázky oponentky - odpovězeno Ing. Pavláková Dočekalová - Na jaký prvek marketingového mixu se obvykle firma zaměřuje? - odpovězeno doc. Konečná - Kdo bude mít v popisu práce správu sociálních sítí? - odpovězeno doc. Konečná - Má hotel plán akcí dopředu či vytvářejí události na soc. sítích na poslední chvíli? - odpovězeno doc. Konečná - Myslíte si, že opravdu návrh na lepší využití sociálních sítí s sebou nenese žádný náklad? - odpovězeno doc. Konečná - Využívá hotel i průběžných příspěvků na sociálních sítích, aniž by se připravovala nějaká akce? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO