Návrh marketingového plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce popisuje současný stav marketingového plánu společnosti Shine&Shine a vizi nového plánu k rozšíření řady svých produktů a expanzi značky do zahraničí. První část je zaměřena na teoretické hledisko marketingu a marketingového výzkumu. Dále je promítnuta analýza současného stavu společnosti, zejména její nabídky na trhu. Třetí část obsahuje marketingový plán a rozplánování krátkodobých a dlouhodobých cílů k maximalizaci prodeje jednotlivých produktů.
This bachelor thesis describes current condition of marketing plan of company Shine&Shine and a vision of new, more effective plan to extend its product range and expand abroad. The first part focus on theoretical point of view of marketing and Marketing Investigation. In the second part is projected analysis of current condition of the company, particularly its market supply. The third part includes the marketing plan and planning of short-term and long-term goals to maximalize sales of each products.
Description
Citation
ROSICKÁ, M. Návrh marketingového plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-18
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová: Jaká je kalkulace nákladů na tento produkt? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová: Je u navrhovaného produktu výstupní kontrola kvality? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Mucha: V Porterově analýze se zabýváte konkurencí, kde uvádíte, že pro společnost neexistuje konkurence. Jak jste na tuto skutečnost přišla? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Mucha: Jakým způsobem distribuujete produkty zákazníkům? - odpovězeno v plném rozsahu Ing. Mucha: Jaká je náročnost zodpovědnosti za jednotlivé pracovníky? - odpovězeno v plném rozsahu připomínka Ing. Milichovský: I když u stávající konkurence vyhodnotíte, že neexistuje přímá konkurence, je třeba uvést i konkurenci nepřímou.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO