Posouzení možnosti rekonstrukce a nadstavby samoobsluhy v Lelekovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá stanovením nákladů na rekonstrukci a nástavbu samoobsluhy v obci Lelekovice. Řešeny jsou dvě varianty. První varianta obsahuje podmínku zachování stávajícího objektu s následnou rekonstrukcí a nástavbou. Je proveden položkový rozpočet dle projektové dokumentace. Druhá varianta spočívá v odstranění stávajícího objektu a vybudování zcela nového objektu. Zde jsou provedeny rozpočty pomocí rozpočtových ukazatelů v kombinace s položkovým rozpočtem. Na závěr jsou obě varianty srovnány.
The diploma thesis focuses on reconstruction of the supermarket in city called Lelekovice. There are two different options of reconstruction. First option includes saving the old building and then do reconstruction and extension. For this case is made itemized budget according to project documentation. Second option is based on building totally new object including demolition the old one. Price of this option is based on itemized budget and budget indicator. In the end these two options are compared and evaluated.
Description
Citation
LAMOŠ, R. Posouzení možnosti rekonstrukce a nadstavby samoobsluhy v Lelekovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Čech, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Posouzení možnosti rekonstrukce a nadstavby samoobsluhy v Lelekovicích. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázku Proč je tak vysoký rozdíl mezi nabídkovou (soutěžní) cenou a podrobným položkovým rozpočtem. Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil, obhajoba je hodnocena B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO