Návrh řešení optimalizace DPH ve vybraných oblastech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh řešení optimalizace DPH ve vybraných oblastech. Popsal jsem daňovou soustavu, podrobně popsal základní pojmy týkající se problematiky DPH. Představil jsem společnost, ve které budu provádět analytickou část a následně budu řešit příklady, kde provedu optimalizační návrhy a příklady s přenesenou daňovou povinností. Hlavním cílem práce je provést optimalizační návrh, ukázat přenesenou daňovou povinnost v praxi a snížit daňovou povinnost na minimum.
The bachelor thesis is focused on the design solution of VAT optimization in selected areas. I described the tax system, described in detail the basic concepts of VAT. I introduced a company in which I will perform the analytical part and then I will solve the examples, where I will make optimization proposals and examples with the transferred tax liability. The main objective of the work is to carry out an optimization proposal, to show the taxed tax burden in practice and to minimize the tax liability.
Description
Citation
KOVÁŘ, A. Návrh řešení optimalizace DPH ve vybraných oblastech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Libor Benátský (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky oponenta - odpovězeno otázky vedoucího - odpovězeno Ing. Benátský - Jakým způsobem jste stanovil sazbu DPH u Vámi řešeného příkladu č. 10 v bakalářské práci - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO