Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace vybraného podniku a návrhy na její zlepšení. Práce je rozdělena na tři části. První část je teoretická, v níž je popsána finanční analýza a jednotlivé finanční ukazatele, které jsou pak použity v části druhé - praktické. V poslední části jsou uvedeny návrhy na zlepšení stávající situace firmy.
The bachelor thesis is focused on evaluation of the financial situation of the selected company and proposals for its improvement. The work is divided into three parts. The first part is a theoretical one describing the financial analysis and the individual financial indicators that are used in the second practical part. In the last part are presented proposals for improving the current situation of the company.
Description
Citation
ŠŤASTNÁ, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. JUDr. Ing. Michal Radvan, Ph.D. (předseda) Mgr. Jiří Pospíšil (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno částečně otázky vedoucího: zodpovězeno částečně Ing. Hanušová: Kde čerpáte informace pro SWOT analýzu ve Vaší práci? zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO