Návrh řízení výrobních projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem změny dosavadního projektového řízení v konkrétní divizi výrobního podniku. Analýza řeší současnou situaci řízení projektů a vyhledává chyby, ke kterým dochází. Dále se zaobírá osobnostním složení obchodních týmů divize. Návrhová část poskytuje řešení pro eliminaci těchto chyb, aby bylo dosaženo zefektivnění průběhu zakázek. Závěr práce vyhodnocuje přínosy pro firmu.
This bachelor thesis deals with the proposal of change of actual project management for the specific division of a productive company. The analysis concerns about the current situation of the project management and searches for the mistakes which are occuring. Next analysis researchs personality composition of business teams. The proposal part provides solutionsfor the mistakes elimination in order to achieve more efficient progress of procurements.The final part evaluates benefits for the company.
Description
Citation
DULANSKÁ, P. Návrh řízení výrobních projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-20
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Mráček - Co se stane, když dlouhodobě onemocní jeden z klíčových členů týmu? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Sedlák - Jak jste se k tématu dostala? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Sedlák - Budete Vaše výstupy prezentovat společnosti? - zodpovězeno částečně Ing. Kruntorádová - Dočetla jsem se tady, že společnost má cca 200 zaměstnanců, ale nikde jsem se nedočetla, kolik zaměstnanců je v té divizi? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Kruntorádová - Ze tří týmů jste udělala dva týmy, a ty dva týmy mají rozdílné pracovní pozice. Proč v tom jednom jsou kalkulanti a v tom druhém ne? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Řekla jste, že teorie tvrdí, že tým má mít devět lidí. Přikláníte se k tomu? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO